Teknisk Systemkonsulent

Mysoft AS ble etablert i 1989 og er en ledende programvareleverandør innen det skandinaviske organisasjonsmarkedet. Selskapet er en kompetansebedrift innen bygging, utvikling og drifting av integrerte CRM-løsninger, med basis i Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, SQL server og .Net. Mysofts primære markedsområde er fagorganisasjoner, interesseorganisasjoner og innsamlingsorganisasjoner i Norge og Sverige.

Mysoft sin posisjon i markedet – og løsningene de leverer – gjør selskapet godt posisjonert for vekst i årene som kommer. I den forbindelse søker vi nå en Teknisk Systemkonsulent for å styrke vår tekniske avdeling. I rollen vil du bli en viktig brikke i en organisasjon med høy kompetanse og du vil få jobbe bredt i et lite selskap som er ledende innenfor sitt område. Som Teknisk Systemkonsulent vil du blant annet jobbe med drift og vedlikehold av selskapets interne infrastruktur. Du vil få jobbe med oppsett, drift og vedlikehold av et ASP-miljø, og du vil få jobbe med prosjektarbeid mot både nye og eksisterende kunder. Her vil du bli del av et svært kompetent og utviklende miljø, i en organisasjon med flat struktur hvor ansatte blir hørt og verdsatt.

Vi søker deg som har praktisk erfaring fra nettverksteknologi, drift av infrastruktur, Active Directory og skytjenester og som liker å holde deg oppdatert på områdene. En god systemforståelse vil være vesentlig, og kompetanse innenfor områdeer som Microsoft 365, Azure, VMWare og virtualisering vil være ønskelig.  Du bør være positiv og serviceorientert, med evnen til å løse problemer og sluttføre prosjekter. I tillegg bør du være strukturert, trygg på deg selv, og ha en stor grad av ansvarsfølelse.

Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø som preges av engasjement
  • Varierende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Gode faglige utviklingsmuligheter
  • Fleksiordning og aktiv bruk av hjemmekontor
  • Gode kollektive pensjons- og forsikringsordninger
  • Bedriftslegeordning
  • Konkurransedyktige betingelser inkl. kantineordning

Mysoft har hovedkontor i Østensjøveien 27 i Oslo. Selskapets datterselskap har kontor sentralt i Stockholm. Mysoft er totalt ca. 30 ansatte. De fleste hos oss jobber som systemutviklere, kundekonsulenter, systemarkitekter eller rådgivere

Er du egentlig ikke på utkikk etter ny jobb, men ble nysgjerrig, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Glasspaper Recruitment ved Bernt Espelien (rekrutteringsrådgiver) på tlf. 466 76 990 for en uforpliktende og konfidensiell prat.