Mysoft søker erfaren og allsidig regnskapssjef!

Mysoft søker etter en erfaren, fleksibel og allsidig Regnskapssjef som ønsker en aktiv hverdag med varierte oppgaver. Er du faglig sterk, proaktiv og en praktisk person med lidenskap for regnskap? Da er dette jobben for deg!

Mysoft er et programvareselskap som siden 1990 har levert integrerte CRM-løsninger for fagorganisasjoner, interesseorganisasjoner og giverorganisasjoner i Norge og Sverige. Mysoft er i dag en ledende leverandør innen organisasjonsmarkedet. 

Arbeidsoppgaver

Som Regnskapssjef vil du være ansvarlig for hele regnskapsløpet med støtte av ekstern revisor. Dette innebærer ansvaret for å sørge for at hele regnskapet, rutiner, budsjetter, rapportering, prognoser m.m er i henhold til Mysoft og norsk lov sin standard. I tillegg vil du ha ansvaret for administrative oppgaver som innebærer kontakt med våre leverandører av varer og tjenester, samt personalansvar for regnskapsmedarbeider (fakturering, lønn) og administrasjonsmedarbeider. 

Du vil rapportere til daglig leder.

Oppgaver og ansvar innebefatter blant annet:

 • Sikre god kvalitet og best practice i alle regnskapsprosesser, periodeavslutninger og årsoppgjør
 • Ha hovedansvaret for føring av regnskapet
 • Månedsrapportering
 • Likviditetsprognoser
 • Konsernregnskap
 • Prosjektøkonomi
 • Rapportering til myndighetene
 • Digitalisering av rutiner
 • Kontaktperson (gårdeier, kantine, revisor, bank o.l.)
 • Avstemming og dokumentasjon mot årsavslutning
 • Forsikringer

For mere informasjon sjekk annonsen på Finn.no her:
Mysoft søker erfaren og allsidig regnskapssjef! | FINN.no