Svensk Sjuksköterskeförening og Mysoft har inngått avtale om samarbeid

Svensk Sjuksköterskeförening og Mysoft har inngått avtale om samarbeid. Avtalen innebærer at Mysoft skal levere en integrert medlems- og kursløsning basert på bransjeløsningen Mysoft 2021 Dynamics 365. Løsningen bygger i sin helhet på standardløsningen Microsoft Dynamics 365 CRM. Partene har også inngått en vedlikeholds-, drifts- og forvaltningsavtale hvor CRM-løsningen leveres og driftes som en skyløsning.

Svensk Sjuksköterskeförening er en ideell forening og en uavhengige faglige sammenslutning for sykepleiere. Foreningens oppdrag er å lede, utvikle og utnytte kunnskap og vitenskap innen sykepleien. Foreningen gjør dette ved å jobbe med og bygge på fire områder – forskning, etikk, utdanning og kvalitet. Foreningen har i dag ca. 65.000 medlemmer og nærmere 50 seksjoner og nettverk (profesjonsforeninger).

Leveransen av Mysoft Dynamics i basisversjon består av følgende delsystemer, funksjoner og tjenester:

 • Medlemsadministrasjon
 • Kursadministrasjon
 • Abonnement
 • Saksbehandling og dokumentadministrasjon
 • Integrerte og automatiserte arbeidsprosesser
 • Arbeidsbord for brukere/brukergrupper
 • Økonomimotor – fakturering, reskontro, betalingsløsninger
 • Portal og selvbetjeningsløsninger for medlemmer; Min side, Bli medlem, Kurspåmelding mm
 • Rettighetsstyring og tilgangsadministrasjon
 • GDPR-funksjonspakke
 • Tjenester for bygging av arbeidsprosesser, utvikling av kundetilpasninger samt implementeringstjenester

Vi ønsker Svensk Sjuksköterskeförening velkommen som kunde!