World Animal Protection Sverige og Mysoft har inngått avtale

World Animal Protection Sverige og Mysoft har inngått avtale om leveranse av et nytt integrert CRM- og innsamlingssystem basert på Microsoft Dynamics 365 v.9, og Mysoft 2019 Dynamics, som er Mysofts bransjeløsning for interesse- og innsamlingsorganisasjoner. World Animal Protection Sverige hadde behov av et nytt moderne og effektivt innsamlingssystem som kunne understøtte viktige CRM-prosesser og en fortsatt ambisiøs innsamlingsvirksomhet, og valget falt på Mysoft.

World Animal Protection Sverige er en ideell forening som ble etablert i 2009. Den er en del av en global dyrevernorganisasjon som har beskyttet dyr fra utnytting og mishandling i mer enn 50 år. World Animal Protection International har hovedkontor i England, men det finnes ytterligere 13 landkontorer rundt om i verden. Foreningen virker gjennom informasjonskampanjer, lobbying og dyrevernprosjekter over hele verden og samler inn penger til støtte for globale dyrevernprosjekter gjennom offentlige innsamlinger.

Leveransen av Mysoft 2019 Dynamics i basisversjon for innsamlingsorganisasjoner består av følgende delsystemer og tjenester:

  • Innsamlingsmodul
  • CRM og utvalgsmodul for kampanjekjøringer
  • Arbeidsprosesser for innsamlingsorganisasjoner
  • Arbeidsbord for brukere/brukergrupper
  • Faste givere / giveravtaler
  • Testamentariske gaver, minne/høytidsgaver
  • Økonomimotor – transaksjonsregister, fakturering, betalingsløsninger
  • Giverportal – gaveshop, månedsgiver, egen innsamling, kampanjesider mm.
  • Rettighetsstyring og tilgangsadministrasjon
  • Tjenester for bygging av arbeidsprosesser, utvikling av kundetilpasninger samt implementeringstjenester

Avtalen med World Animal Protection innebærer at Mysoft nå har mer enn 40 organisasjoner i Norge og Sverige som har valgt Mysoft Dynamics som ny CRM-løsning.

Vi ønsker World Animal Protection Sverige velkommen som kunde!